eti3

2019. július 5., péntek

2021 végére 100 000 dollár lesz a bitcoin árfolyama

Anthony „Pomp” Pompliano, a Morgan Creek Digital Assets kriptovagyon kezelő cég társalapítója szerint 2021 végére 100 000 dollár lesz a bitcoin árfolyama.
A BloxLive.tv-nek adott interjút július 2-án, melyben elmondta, hogy jóslatát a klasszikus kereslet és kínálat modellre alapozza, mely továbbra is alkalmazható a digitális vagyonokra.
A bitcoin árfolyamának folytonos emelkedése mögött álló jelenség a feleződés, amikor feleződik a bányászásért járó jutalom. – 2020 májusában
A legtöbb intézményi befektető nincs is tisztában a kínálat csökkenésével, így a piac növekedését azok a mintázatok fogják tovább vinni, melyeket már most is láthatunk.
Ezek a kriptoszféra egyre növekvő legitimitása, az intézményi tőke folytonos beáramlása, a rekordméretű kereskedelmi forgalom és a globális instabilitás, mely egyre növeli a bitcoin szerepét, mint gazdasági mentsvár.
„A bitcoint segítő egyik legjelentősebb tényező az idő.”– hozzátette Pompliano , jelenlegi 70-75 %-os bizalma, hogy 100 000 dollár lesz a bitcoin értéke 2021 végére akár 90%-ra is növekedhet, ha folytatódnak a jelenlegi mintázatok.
„Tavaly augusztusban azt jósoltam, hogy a bitcoin árfolyama megüti a 3000 dollárt, mielőtt ismét visszatérne 10 000 dollár fölé.
Nagyjából így is történt, most úgy gondolom, hogy 100 000 dollárig mehet, de ez nagyobb ingadozásokat fog hozni.
Lesznek olyan parabolikus időszakok, mint a júliusi, de lesz ugyanekkora esések is. Ezalatt sokan megpróbálják majd megjósolni a piac csúcsát, de szinte mind tévednek majd.
A legitimálás kérdésére Pompliano azt felelte, hogy a Facebook belépése a kriptopénzekbe a Librávap nagyon jó jel. „Lehet, hogy az emberek nem szeretik Zuckerberget, de azt senki nem gondolja, hogy ostoba lenne.”
Felvetette:
 „A bitcoin előnyére válik majd a Libra, olyan lesz mint egy kapudrog a kriptopénzekbe.”
Nem is maga a token kérdéses szerinte, hanem a digitális tárca amivel együtt érkezik.
Ez nem csak a Libra számára lesz fantasztikus belépési pont, hanem a jövőben akár kriptopénzek, tokenizált értékpapírok és akár adatok számára is.
Tegnap a kriptokereskedő és bankúttörő Mike Novogratz elmondta, hogy nem fog bitcoint eladni, amikor a kriptopénz legközelebb átlépi a 14 000 dollárt, ugyanis hatalmasat mehet ezután az értéke.
Forrás: cointelegraph.com

shantikunj haridwar hashocean ingyenes hirdetési oldalak regisztráció nélkül free bitcoin mining sites cloud mining vergleich amd bitcoin mining work mines btc chat ghs cloud apa itu cloud mining miglior bitcoin miner bitcoin jelentése fizetős oldalak deep jóslás ingyenes oldalak deep 10 jóslás btc usd btc price btcc btc wallet btc chart btc távcső btcc 2019 btc address btc address check btc asic btc alpha btc atm radar btc apró btc atm near me a btc to usd a btc meaning a btc 4 a btc to inr a btc college btc to dollar btc a eth btc a ltc btc a doge btc átváltó btc ár btc árfolyam grafikon btc átváltás btc árf btc árfolyam 2018 btc usd árfolyam btc napi árfolyam btc huf árfolyam á bc magyar á bc bcaa á meðgöngu btc bányászat btc bim 105m btc budapest btc bolt btc block explorer btc blockchain size btc bicske btc bazár btc buy btc beton bbtc bbtc 2019 bbtc church bbtc sermon bbtc newsletter bbtc news bbtc service bbtc singapore bbtc nse btc coinmarketcap btc cloud mining btc converter btc charts btc casino btc calc btc currency btc city ljubljana cbtc cbtc meaning cbct cbtcod cbtc mta cbtc j team cbtc solicitors cbtc login ctbc bank cbtc canberra btc difficulty btc dollar btc diagram btc difficulty chart btc dominance chart btc dominance chart tradingview btc direct btc dollar converter btc diff sbtc sbtc stadion sbtc facebook sbtc szolnok sbtc logo sbtc paks sbtc induló sbtc diosjeno sbtc 2019 sbtc tabella btc eur btc eth btc eur tradingview btc exchange btc eladás btc eth chart btc eur kraken
http://11finn.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések: