2022. március 3., csütörtök

Bitcoin árfolyam

 

BTC,bitcoin

<![endif]-->

 

Bitcoin árfolyam

Bitcoin

Bitcoin árfolyam

(BTC)

USD 43 652,52

napi változás

USD -286,29 (-0.65%)

vonalgyertya (OHLC)

lineárislogaritmikus

1perc 4perc 30perc 2ó 6ó

Utolsó gyertya nyitó időpontja: 2022. 03. 03. 9:00:00

00:42

Bitcoin (BTC)

bitcoin egy nyílt forráskódú kriptovalutaSatoshi Nakamoto hozta létre és bányászta ki az első bitcoinokat 2009. január 3-án. A szoftvert nagy „B”-vel mint Bitcoin írjuk, míg a coinokat kis „b”-vel, mint bitcoin. A bitcoinok kibocsátását nem egy pénzintézet végzi, hanem egy előre megmásíthatatlanul beprogramozott szoftver. A bitcoinok nem a felhasználóknál vagy egy központi helyen vannak tárolva, hanem egy elosztott blokklánc hálózaton, több ezer számítógépen, tranzakciók formájában. Biztonságát többek között a proof-of-work eljárás, és a kriptográfia biztosítja. A bitcoinok mozgatásához szükséges privát kulcsot különböző kripto tárcákban tárolhatjuk, amelyek segítségével el tudjuk költeni a coinjainkat.

Mit mutat a Bitcoin árfolyam grafikonja?

Az árfolyam grafikon az aktuális piaci adatok alapján aggregált egyedi dollár középárfolyamot mutatja. Természetesen, amikor venni vagy eladni szeretnél az adott coinból, a kiajánlott vételi és eladási ár el fog térni a középárfolyamtól, hiszen az már többek között tartalmazza az úgynevezett „spread”-et (adott pillanatban a legjobb vételi és a legjobb eladási ár közötti különbséget) illetve a CoinCash által felszámított jutalékot is. Aktuális vételi és eladási áraink megtekintéséhez jelentkezz be a profilodba.

Mi befolyásolja a Bitcoin árfolyamát?

Hogyan tudok Bitcoint vásárolni?

Hol tudom tárolni a megvásárolt Bitcoint?

Kérdésed van a Bitcoin vásárlással, váltással vagy kereskedéssel kapcsolatban?

Bitcoin Hírek

A fenti árfolyam adatok csak és kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és semmilyen ajánlati kötelezettséget nem tartalmaznak. Az oldalon található további adatok pusztán edukációs és ismeretterjesztő célt szolgálnak, nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak.A kriptovaluták árfolyama rendkívül volatilis, árfolyamuk rövid idő alatt drasztikusan képes emelkedni vagy esni, ezért befektetési céllal történő vásárlásuk kockázatos. Mielőtt bármilyen pénzügyi döntést hoznál, tájékozódj alaposan, mérlegeld pénzügyi helyzeted és kockázatvállalási képességed.

Make your data work for you - Btc
We have been awarded by Google DNI (Digital News Innovation Fund), a European programme part of the Google News Initiative, an effort to help journalism thrive in the digital age.