2021. december 2., csütörtök

eToro

 Bizalommal kereskedjen a világ vezető közösségi kereskedési platformján

Csatlakozzon olyan milliókhoz, akik már felfedezték az intelligensebb befektetést azáltal, hogy automatikusan lemásolják közösségünk vezető kereskedőit, vagy lemásolják magukat, hogy második jövedelmet szerezzenek

100% készlet, 0% jutalék

Az eToro részvényeinek megvásárlásának előnyei nem érnek véget az árképzéssel. A jutalékmentes kereskedelemnek sincsenek korlátai, és részleges részvényeket vásárolhat.

A nulla jutalék azt jelenti, hogy a pozíció megnyitásakor vagy lezárásakor nem számítunk fel közvetítői díjat, és nem vonatkozik a rövid vagy tőkeáttételes pozíciókra. Egyéb díjak érvényesek, beleértve a nem USD betétek és kifizetések devizadíjait. A tőkéje veszélyben van. További információkért kattintson ide.
Az ASIC rendelet szerinti számlákkal rendelkező ügyfelek számára (csak): A 0% jutalék tőzsdei kereskedés csak az amerikai tőzsdéken érhető el, és az ARSN 637 489 466 biztosítja, amelyet az eToro AUS Capital Limited AFSL 491139
támogat. Minden más részvényt származékos és medve jutalékként kínálnak.

Kereskedjen és fektessen be a legfontosabb részvényekbe és ETF-ekbe. Kereskedjen devizapárokkal, indexekkel és árucikkekkel CFD-n keresztül.

357,584,342KERESKEDÉSEK NYÍLTAK AZ ETORO-N

 Adsense megjelenítők





Zanox ·
Make your data work for you - Btc
We have been awarded by Google DNI (Digital News Innovation Fund), a European programme part of the Google News Initiative, an effort to help journalism thrive in the digital age.