2020. június 4., csütörtök

kulcs szavak

2020. június 4., csütörtök

BTC GYÜJTÉS infok 2020. szeptember 2., szerda ads.txt 2020. szeptember 1., kedd bitcoin gyujtes A BTC gyűjtésének módja a következő. Olyan hirdetési oldalak, ahol regisztráció nélkül tudsz BTC-t gyűjteni INGYEN! Csak annyit kell tenned, hogy meglátogatod az oldalakat naponta akár többször is, megadod a BitCoin pénztárcád számát, megadod a captcha kódot és a Claim, Collect…, vagy Get Reward gombra kattintva bezsebeled a BTC-satoshi-kat, amik legtöbb esetben azonnal a BTC pénztárcádon lesznek, vagy egy úgynevezett gyűjtőpénztárcán. Ez utóbbi a Faucetbox, amit nem kell külön megnyitnod, mert amikor erre küldik a pénzt, az első ilyen oldalnál megnyitják neked automatikusan. A Faucetboxon pedig beállíthatod, hogy mennyi satoshi összegyűlése után küldjék át automatikusan (alap beállítás 13000, ez a minimum is) a BTC pénztárcádra. EHHEZ MEG KELL NYITNI egy másik BTC pénztárcát is (ez a XAPO). LEGFELÜL /TÁRCA/ ÚJ TÁRCA NYITÁSA. Itt fogod megkapni azt a karaktersorozatot, ami a pénztárcád száma lesz. 1 0 btc faucet… tarca… Widgets, Inclink5 link6 link10 link11

2020. szeptember 2., szerda ads.txt 2020. szeptember 1., kedd bitcoin gyujtes A BTC gyűjtésének módja a következő. Olyan hirdetési oldalak, ahol regisztráció nélkül tudsz BTC-t gyűjteni INGYEN! Csak annyit kell tenned, hogy meglátogatod az oldalakat naponta akár többször is, megadod a BitCoin pénztárcád számát, megadod a captcha kódot és a Claim, Collect…, vagy Get Reward gombra kattintva bezsebeled.

images

cimke felhö

We have been awarded by Google DNI (Digital News Innovation Fund), a European programme part of the Google News Initiative, an effort to help journalism thrive in the digital age.