2021. június 6., vasárnap

A leggazdagabb nő

 

A leggazdagabb nő Magyarországon

Forgács Mirella bejelentett egy tervezetet az olyan magyarok számára, akik változtatni szeretnének életstílusukon.

Múlt héten Forgács Mirella, Magyarország egyik legkedveltebb hazafia meglátogatta a Magyarországi Televízió (MITV1) hírműsorát.

A hírműsor házigazdája Forgács Mirellát sikere receptjének felfedése végett hívta meg, miután Magyarország egyik legnépszerűbb emberévé választották. Válaszával azonban mindenkit meglepett, kifejezte csalódottságát a magas kamatozású hitelekkel kapcsolatban, és hogy hogyan kötelezik a munkásosztály embereit a díjak megfizetésére, valamint felfedte befektetési titkát, amely már több ezer magyart tett gazdaggá.

Pár perccel a bejelentést követően az ország három legnagyobb magánhitelezésért felelős bankjának PR-osztálya kérvényezte az interjú cenzúrázását, de ekkor már késő volt: számos magyar rádiócsatorna közvetítette az interjút.

News screenshot

Kiss Elemér, a Magyarországi Bank igazgatója a következőt nyilatkozta: „Az ilyen hírek rendkívüli károkat okoznak az ország legnagyobb bankjainak profitjában, mivel a gazdasági helyzet következtében a bankoknak szüksége van az emberek által nyújtott összes magán- és üzleti kölcsönből származó kamatokra. De be kell, hogy ismerjem, Forgács Mirella saját befektetési titkának felfedésével komoly hasznot hozott az országnak. Most remélhetőleg egyre többen jönnek majd rá, hogy hétköznapi emberként is milliókat kereshetnek a kriptovaluták fellendülésén.”

Az ötlet elég egyszerű: lehetőséget kell adni a magyarok számára a bitcoin fellendülésen való pénzkeresetre, azoknak is, akiknek még semmilyen befektetési vagy ehhez kapcsolódó technológiai tapasztalatuk sincs. Forgács Mirella szerint ez a legjobb befektetési lehetőség a magyar középosztálybeliek számára, akiknek olyan olcsó, de hatékony befektetési lehetőségre van szükségük, amelynek nincs köze a banki kölcsönhöz.

Megkérdeztük, miért döntött úgy, hogy egész Magyarország előtt feltárja ezt a lehetőséget, és a következő választ adta: „A sikeres élet titka az előkészületek és az idő. A bankok rengeteget profitálnak az embereken, ezért is szeretnék örök titokban tartani a kriptovaluták fellendülését. Főleg, amiért manapság rengetegen gazdagodnak meg ezeknek az alacsony kockázatú, magas hozamú befektetéseknek köszönhetően úgy, hogy közben még csak ki sem kell lépniük otthonukból, és mindezt akár az okostelefonjukon is tudják kezelni. A bankok nem szeretnék, hogy az emberek az ő közrevételük nélkül gazdagodjanak meg.”

Character photo

Mielőtt még belemennénk a részletekbe és abba, hogy mi is az a Bitcoin code , és hogy hogyan működik a felület, nézzük meg az elmúlt évtized globális pénzügyi adatait!

A világ leggazdagabb embereinek 1%-a most 286 milliárd eurónyi vagyonnal rendelkezik, ami elegendő arra, hogy minden állampolgárnak adjanak belőle, például minden hónapban, a hátralevő életig, egy 6 számjegyű, több mint 100 000 eurós összegű magyar csekk fedezésére is elég lenne. És mivel az olyan hatalmas befektetési központok, mint a Wall Street naponta több ezer profitot termelnek, az ehhez hasonló nagy összegeket is gyakorlatilag bármikor visszaszerezhetik és újra eloszthatják.

Bitcoin Code egy olyan algoritmust használ, amely az elmúlt 5 év összes sikeres kriptovaluta pénzügyi tranzakcióját elemzi. Ezen tranzakciók alapján a rendszer automatikusan a 80%-os haszonkulcs elérése érdekében működik.

Hol van akkor a buktató? A rendszer jelenleg egy átlagos, 100 és 5000 euró összeg közötti nyereséget termel a teljes visszatérítendő kezdeti befizetéshez képest, az első nyereséges kereskedés támogatásaként.

Bitcoin Code egy olyan algoritmus, melynek célja a pénz leggazdagabb embereitől való átvétele és a magyar, olyan középosztályt képviselő lakosoknak történő újraelosztása, akik nincsenek otthon a befektetési stratégiákban, és nem tudják úgy kockáztatni tőkéjüket, mint az a gazdag banki befektetési alapon belül megengedhető. Ez az algoritmus 80%-os pontossággal felülmúlja a részvénypiacot, ami azt jelenti, hogy 10-ből 8 alkalommal nyereséget hoz. Most biztosan azon tűnődtök, hogy mi akadályozza meg a Wall Street-i milliárdosokat abban, hogy ezt a programot használják és még szegényebbé tegyenek mindenkit.

A válasz rendkívül egyszerű: ez a szoftver a pénzügyi tranzakciókat 250 euróra korlátozza tranzakciónként. A Wall Street-en több billió dollárral kereskednek egyszerre, tehát a tranzakciók összegének korlátozásával biztosítható, hogy a nagy pénzügyi vállalatok ne tudják használni a rendszert, mert az pénzügyileg hátrányos lenne számukra.

Ezzel a rendszerrel a Wall Street-i dolgozók csillagászati nyereségük egy kis részét veszíthetik el, ez azonban rendkívül jó hír a hétköznapi emberek számára! Ez a szoftver jelenleg nem mindenki számára érhető el, de ahogy azt Forgács Mirella is megmutatta, valóban működik, és 100-5000 eurós napi profitot tud termelni egy számlán belül!

A felhasználóknak nincs más dolguk, mint befizetni egy kezdeti összeget a felületen, általában 250 eurót, vagy kicsit többet, és az automatikus algoritmus már el is kezd működni. Egy bizonyos adatkombináció és az automatikus tanulás használatával a program tudja, mikor van a legjobb idő a bitcoin és egyéb kriptovaluták legalacsonyabb áron való megvásárlására és magas áron történő eladására, ezzel maximalizálva a felhasználói nyereséget.

A platform lehetőségeinek bemutatásaként Forgács Mirella meggyőzte a műsorvezetőt, hogy fizessen be 250 eurót élőben, a Magyarországi Televízió híradási programján belül. A műsorvezető kifejezte őszinte meglepődését a Bitcoin Code platformján belüli első nyereséges üzlete után, amikor életében először bitcoinba fektetett be.

Az első, 250 eurós értékű kezdeti befizetése után a befektetési platform automatikus működésbe kezdett, és a lehető legalacsonyabb áron vásárolt bitcoint, majd a lehető legmagasabb áron adta el azt. A műsorvezető 3 perc alatt kezdeti tőkéjét 483,18 euróra növelte, ami 233,18 euró profitot jelent.

A hírműsor házigazdája elmondta, hogy szívesen fektetne be még több pénzt a Bitcoin Code oldalán.

A műsor összes dolgozója, beleértve a gyártókat, döbbenten álltak az előtt, hogy hogyan lehetett ilyen egyszerűen pénzt keresni. A platform automatikusan kezébe veszi a teljes befektetési folyamatot, és mivel a bitcoin értéke elég ingadozó, számos mód van a profittermelésre.

Mielőtt Forgács Mirella válaszolhatott volna a kérdésekre, a műsorvezető félbeszakította műsort egy mosollyal az arcán, és a következőt mondta: „8 perc alatt a profitom 398,42 euróra emelkedett.”

Ha csak 100 eurót fektettél volna bitcoinba 2010-ben, 75 millió jutalékban lenne most részedPRÓBÁLD KI A BITCOIN CODE PLATFORMOT MOST„Mi is úgy döntöttünk, kipróbáljuk a Bitcoin code platformot , hogy valóban lehet-e pénzt keresni rajta.” - írja Oláh Mária, a szerkesztő.

Így történt az egész: Gyorsan felfedeztük, hogy a platform a felhasználói bevétel 2%-ának megfelelő jutalékot számít fel, és legalább 250 eurót kell befizetni a kezdéshez. Ez a pénz kezdeti befektetésként szolgál, amit a befektetési szoftver a befektetések elvégzésére használ.

Azt is megtudtuk, hogy a Bitcoin Code a bitcoin vásárlásán keresztül, az árak fel ÉS lemenetele alapján termel pénzt. Ezt short ügyletnek nevezik, és a platform ezt automatikusan végzi el nekünk.

AZ EREDMÉNYEIM A Bitcoin Code MELLETT, 7 NAP ALATT: Úgy döntöttem, nyitok egy számlát a Bitcoin code felületén, befizettem a kezdeti 250 eurót, és elkezdtem kereskedni a számlámmal.

A hírműsor műsorvezetője 3 perc alatt tudott 233,18 euró profitot termelni, de nekem sokkal több időmbe tellett. A platformnak 20 óráig kellett futnia, hogy 192,19 euró profitot termeljen, de még ez is pozitív hatással volt rám! Soha nem vásároltam bitcoint azelőtt, és befektetni sem fektettem be, és most hirtelen úgy kerestem pénzt, mint egy profi befektető (a kockázat és az óriási stressz nélkül, amit ez a szakma egyébként magával hordoz).

Körülbelül napi 5 percet töltöttem az eredményeim ellenőrzésével, és 5 nappal később a platform megnövelte a profitom úgy 630 euróra. Ez 252%-os emelkedése a kezdő befizetésemnek. Elkezdtem tényleg hinni a felület képességeiben.

7 nap múlva a kezdeti befizetésem 1930 euróra nőtt. Ezen a ponton elkezdtem azon gondolkozni, milyen sok jó dologra költhetném ezt a pénzt. Ez a pénzmennyiség több volt az akkori havi keresetemnél, és mindeközben csak kevesebb mint 30 percet kellett töltenem a platform eredményeinek figyelésével.

Úgy döntöttem, összesen 15 napig még aktívan hagyom a számlám, mivel meg akartam nézni, hogy mennyi profitot tud termelni nekem a felület. Idővel a számlámon lévő pénz elérte a 7380,10 eurót, de volt egy - 79,51 eurós befektetésem is. Amikor megnéztem a befektetési előzményeim rájöttem, hogy nem minden befektetés jövedelmező, sőt, van olyan, amikor pénzt is veszíthetünk.

A platform működése nem mondható holmi varázslatnak, de a befektetéseim 70%-a jövedelmező volt, a nettó hasznom a kezdeti 250 eurós befektetésem után 7300,59 euró volt. Csak kevesebb mint 30 perc munkám volt vele egy hét alatt, mindez bármilyen technológia vagy befektetői tapasztalat nélkül.

Ahogy azt láthatjátok a lenti képernyőképen, úgy döntöttem, használom a „Pénz kiutalása” opciót, és kiutaltam a 7300,59 eurót a számlámról.

Screenshot

Most a Bitcoin Code lehetővé tette olvasóink számára, hogy a minimális, 250 eurós kezdeti befektetési összeggel próbálják ki az oldalt. Ezt az összeget bármikor visszautalhatod. A befektetési platform növekvő népszerűségének köszönhetően ez kezdő befektetési összeg bármikor megnőhet! Fontos, hogy minél hamarabb regisztráljatok a Bitcoin Code oldalán, mivel nem tudjuk, mennyi ideig lehet még ilyen kedvezményesen csatlakozni az oldalhoz. A befizetés bankkártyán vagy banki átutaláson keresztül is végrehajtható.

A kezdéshez a következő 3 lépést kövessétek:

    1. Regisztráljatok egy ingyenes számlát
    1. Fizessétek be a minimális 250 eurós összeget
    1. Használjátok a platformot a profittermeléshez

Megjegyzés: A kereseteteket vagy kezdeti befizetéseteket BÁRMIKOR kiutaltathatjátok a felületen található, „Pénz kiutalása” gombra való kattintással.

    1. lépés: Adjátok meg adataitokat az ingyenes számla létrehozásához

    Screenshot

    1. lépés: Fizessétek be a minimális 250 eurós összeget

    Screenshot

    1. lépés: Utaljátok ki a bevételeteket (vagy kereskedjetek vele a további profitért!

 

Make your data work for you - Btc
We have been awarded by Google DNI (Digital News Innovation Fund), a European programme part of the Google News Initiative, an effort to help journalism thrive in the digital age.