2020. október 1., csütörtök

wirex

 

2020. október 1., csütörtök

wirex

A BTC gyűjtésének módja a következő. Olyan hirdetési oldalak, ahol regisztráció nélkül tudsz BTC-t gyűjteni INGYEN! Csak annyit kell tenned, hogy meglátogatod az oldalakat naponta akár többször is, megadod a BitCoin pénztárcád számát, megadod a captcha kódot és a Claim, Collect…, vagy Get Reward gombra kattintva bezsebeled a BTC-satoshi-kat, amik legtöbb esetben azonnal a BTC pénztárcádon lesznek, vagy egy úgynevezett gyűjtőpénztárcán. Ez utóbbi a Faucetbox, amit nem kell külön megnyitnod, mert amikor erre küldik a pénzt, az első ilyen oldalnál megnyitják neked automatikusan. A Faucetboxon pedig beállíthatod, hogy mennyi satoshi összegyűlése után küldjék át automatikusan (alap beállítás 13000, ez a minimum is) a BTC pénztárcádra. EHHEZ MEG KELL NYITNI egy másik BTC pénztárcát is (ez a XAPO). LEGFELÜL /TÁRCA/ ÚJ TÁRCA NYITÁSA. Itt fogod megkapni azt a karaktersorozatot, ami a pénztárcád száma lesz.

1

images

A fintech cég nem tűzött ki maga elé nagy célt, de azt legalább rekordidő alatt teljesítette.

Közösségi finanszírozási kampánnyal próbált némi extra pénzhez jutni a Wirex. A fintech jól becsülte fel az érdeklődést: kilencven perc alatt elérték a kitűzött egymillió fontos összeget – adta hírül a Finextra.

A Wirex nyitva hagyta a közösségi finanszírozási kampányt, így aki pénzt szeretne fektetni a fintechbe, az még beszállhat. Jelenleg másfél millió fontnál áll a pénzgyűjtés, ezt 2457 embertől szedte össze a Crowdcube oldalon a cég. Az alapszinten, akár 10 fonttal beszállók hamarabb férhetnek hozzá az új Wirex funkciókhoz. Aki ötszáz fonttal száll be az már kriptós pénzvisszatérítést is kap, és kamatozik is a Wirexes számláján tárolt összeg-. Végül a legnagyobb, 2500 fontos szinten nő

a kriptós pénzvisszatérítés két százalékra, nagyobb lesz az elérhető kamat is.

A Wirex által kiadott sajtóközlemény szerint a kilencven perc alatt elért cél azt bizonyítja, hogy a befektetők hisznek abban, hogy a cég a mindennapok eszközévé tudja tenni a kriptopénzt. Természetesen az is segíthetett, hogy a céget korábban kockázati tőkebefektetők is feltőkésítették. Illetve az is hozzájárulhatott a sikerhez, hogy a koronavírus-járvány hónapjaiban is növekedni tudott a cég. Idén augusztusra a Wirex elérte a 3,1 millió ügyfelet, akik a világ 130 oszágában használják a kriptós kártyákat.

blog | oilshell.org Native Functions in Oil I recently wrote a blog post about implementing a small shell function in NERDTree in Oil. I promised a follow-up post about integrating NERDTree with some native shell functions. This post will show you how to do that. All I have left to do is work out the details of the code. But I’ll provide some insight into my implementation. Why a native shell function? NS_* functions provide a simple way to call functions in shell scripts or programs written in the C programming language.

cimke felhö

Make your data work for you - Btc